Tech

Pár napon belül debütálhat a OnePlus 10 Pro

today2021.12.29. 2

Background
share close

Arról a NAPI DROID is írt korábban, hogy a OnePlus 10 Pro – és vélhetően vele együtt az alapmodell is – a megszokottnál jóval hamarabb megjelenhet, ezt ráadásul még a gyártó vezetője is megerősítette. Pete Lau azt mondta, “találkozunk januárban” de azt nem említette, hogy erre a randevúra az újév első pár napjában sor kerülhet. A legújabb infók szerint ugyanis már január 4-én leleplezhetik az új OnePlus zászlóshajókat.

Szóval a helyzet az, hogy a OnePlus 10 Pro megjelent a JD.com nevű kínai forgalmazó oldalán, ahol az van kiírva a terméklapon, hogy az előrendelés január 4-én indul, ez alapján pedig okkal feltételezhetjük, hogy a dátum egyben a kínai bemutató napja is.

Ha visszatekintünk a múltra, a OnePlus általában március és május között dobta piacra az adott év első felére szánt zászlóshajó készülékeit, így az sem kizárható, hogy valamiféle tévedés történt, és végül csak később érkeznek majd a telefonok. Persze a januári bemutatóra elég jó esély van, hiszen ezt a vállalat vezetője már elhintette.

Habár a OnePlus 10 és annak Pro variánsa januárban megérkezik Kínába, a csúcsmobilok globális bevezetésére jó eséllyel csak valamikor tavasszal kerül majd sor. Akárhogy is, már csak napok vannak hátra január 4-ig, így hamarosan elsőkézből tudhatjuk meg, hogy mégis mire készül a kínai gyártó.

Forrás: napidroid.hu

Written by: admin

Rate it

Previous post

Élet

Leállt a kecskeméti Mercedes-gyár

Előre hozta a karácsonyi szünet kezdetét a kecskeméti Mercedes-gyár, így igazodva a folyamatosan változó alkatrész-ellátási helyzethez. A termelés december 10-től állt le, majd január 12-én folytatódik. Eredetileg december 15-től állt volna le, viszont 10-én egyébként is szünetelt volna a gyártás, mivel október 18-án átálltak a 4 napos munkahetekre, úgyhogy hamarabb következett be a leállás. A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. szerint több személyautó- és motorgyárában a 2021/2022-es téli leállás a korábbi […]

today2021.12.21. 2

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%