A Szövetség utca végén épül meg a kósafalui játszótér

A Szövetség utca végén épül meg a Kósafaluba tervezett mini játszótér – erről ma tájékoztatta a városrész lakóit Lévai Jánosné.

Az önkormányzati képviselő még február 12-én hívott össze lakossági fórumot az eredetileg a Számadó utca – Nyereg utca kereszteződésében megvalósítani kívánt játszótér ügyében. Az érintett családok felvetésére az egyeztetés végén arra tett ígéretet a képviselő, megnézik, hogy van-e mód más helyszínen megvalósítani az elképzeléseket. Lévai Jánosné most levélben értesítette Kósafalu polgárait arról, hogy Szemereyné Pataki Klaudia polgármesterrel és a város vezetésével közösen úgy döntöttek, a játszótér a Szövetség utca végén épül, és ehhez a közvetlen környezetben lakók is hozzájárultak.

Lévai Jánosné az alábbi levelet juttatta el ma segítőivel a Kósafaluban élők postaládájába:

„Tisztelt Kósafalu Polgárai!

Szemereyné Pataki Klaudia polgármesterrel, a városvezetéssel közösen úgy döntöttünk, hogy a Kósafaluban megépülő játszótér helyszíne a Szövetség utca végénél lesz, melyhez a közvetlen környezetben lakók hozzájárultak.

Nagyon sajnálom, hogy a játszótér a politika „színtere” lett.

Örülök annak, hogy a pályázat lehetőséget adott egy másik helyszínre, így a beruházás ebben a városrészben valósulhat meg.

Kecskemét, 2021. február 24.

Tisztelettel:

Lévai Jánosné”

forrás: hiros.hu